Bułka tarta Klasyczna
Najbardziej ceniony przez klientów produkt. Spośród wielu oferowanych bułek tartych na rynku wyróżnia go powtarzalna jakość produktu, niezmienna receptura i surowce pochodzące od certyfikowanych dostawców. Bułka tarta Klasyczna produkowana jest ze specjalnego pieczywa pszennego (nie pochodzi z wtórnego przemiału pieczywa), ma sypką strukturę i jasne wybarwienie. Po wysmażeniu nabiera jasnozłocistego koloru i chrupkości, a produktom panierowanym pozwala zachować soczystość i smak.
Bułka tarta Chrupiąca
Bulka tarta o idealnej chrupkości. Produkt grubomielony (frakcja ok. 3 mm, widoczna również po wysmażeniu) o wyraźnym brązowym kolorze.
Bułka tarta z papryką
Bułka tarta pszenna z dodatkiem papryki nadaje potrawom wyrazisty kolor i smak. Produkt o frakcji średniomielonej i pomarańczowym wybarwieniu.
Bułka tarta Kukurydziana
Bułka tarta ekstrudowana, o wyrazistej granulacji i żółtym wybarwieniu. Panierka zachowuje swoje właściwości podczas mrożenia panierowanych produktów.