Paniery predust
Idealnie sprawdzają się jako paniery wstępne, do osuszania mięsa przed właściwym panierowaniem. Bardzo dobrze chłoną wodę, przez co są także stosowane jako paniery wewnętrzne, tzw. wypełniacze.
Paniery pszenne naturalne
Najbardziej uniwersalne paniery o naturalnym wyglądzie bułki pszennej. Dostępne ze skórką lub bez skórki oraz z możliwością dopasowania składników.
Paniery z papryką
Panier naturalny z dodatkiem papryki w proszku. Produkt o pomarańczowym wybarwieniu, który po wysmażeniu nadaje produktom pomarańczowo złocistego koloru.
Paniery z kurkumą
Wariant panierów naturalnych z dodatkiem kurkumy w proszku. Produkt o żółtym wybarwieniu, który po wysmażeniu nadaje produktom jasno złocistego koloru.
Paniery corn flakes
Apetycznie postrzępiona, złocista, chrupiąca panierka z płatków corn flakes. Alternatywa dla panierów na bazie mąki pszennej.
PANKO panierka typu japońskiego
Struktura panierki Panko sprawia, że podczas smażenia potrawa chłonie znacznie mniej oleju, co
wpływa na poprawę walorów smakowych i dodaje potrawom lekkości.
Panierkę Panko można użyć do zagęszczania zup i sosów, zamiast mąki z wodą lub skrobi
kukurydzianej. Można też wykorzystać ją zamiast jajek jako środek wiążący do klopsów czy mielonych
kotletów.