Paniery mokre

Batter

Może być zastosowany bezpośrednio na mięso. Zapewniają lepsze przyleganie panierów zewnętrznych. Usprawniają proces panierowania oraz eliminują zastosowanie jajek.


 

Dedykowane zastosowanie: przed zastosowaniem panierów zewnętrznych, ryby, mięso, drób;
Dostępne frakcje: paniery mączne;
Oferowane opakowania: 20 kg;
Paniery mokre

Tempura

Specjalnie wyselekcjowana mieszanka kilku mąk do przygotowania cienkiego i delikatnego ciasta stosowanego jako panier w typowej kuchni azjatyckiej. Tempura po wysmażeniu w głębokim oleju staje się chrupiąca i półprzezroczysta, a otoczone nią np. krewetki czy drób zachowują swoją soczystość.


 

Dedykowane zastosowanie; krewetki, ryby, drób, warzywa;
Dostępne frakcje: paniery mączne;
Oferowane opakowania: 20 kg;
Paniery mokre

Paniery breader

System panierujący, który po wysmażeniu nadaje produktom pomarańczowo złocisty kolor.

Dostępny również w innych wariantach kolorystycznych i smakowych: cebulowy, ziołowy, buraczany, pomidorowy.


 

Dedykowane zastosowanie: panierowanie mięsa drobiowego;
Dostępne frakcje: paniery mączne;
Oferowane opakowania: 20 kg;