Paniery mokre
Dedykowane zastosowanie: przed zastosowaniem panierów zewnętrznych, ryby, mięso, drób;
Dostępne frakcje: paniery mączne;
Oferowane opakowania: 3kg, 20 kg;
Batter
Może być zastosowany bezpośrednio na mięso. Zapewniają lepsze przyleganie panierów zewnętrznych. Usprawniają proces panierowania oraz eliminują zastosowanie jajek.
Paniery mokre
Dedykowane zastosowanie; krewetki, ryby, drób, warzywa;
Dostępne frakcje: paniery mączne;
Oferowane opakowania: 3kg, 20 kg;
Tempura
Specjalnie wyselekcjowana mieszanka kilku mąk do przygotowania cienkiego i delikatnego ciasta stosowanego jako panier w typowej kuchni azjatyckiej. Tempura po wysmażeniu w głębokim oleju staje się chrupiąca i półprzezroczysta, a otoczone nią np. krewetki czy drób zachowują swoją soczystość.