Paniery mokre
Batter
Może być zastosowany bezpośrednio na mięso. Zapewniają lepsze przyleganie panierów zewnętrznych. Usprawniają proces panierowania oraz eliminują zastosowanie jajek.
Dedykowane zastosowanie: przed zastosowaniem panierów zewnętrznych, ryby, mięso, drób;
Dostępne frakcje: paniery mączne;
Oferowane opakowania: 20 kg;
Paniery mokre
Tempura
Specjalnie wyselekcjowana mieszanka kilku mąk do przygotowania cienkiego i delikatnego ciasta stosowanego jako panier w typowej kuchni azjatyckiej. Tempura po wysmażeniu w głębokim oleju staje się chrupiąca i półprzezroczysta, a otoczone nią np. krewetki czy drób zachowują swoją soczystość.
Dedykowane zastosowanie; krewetki, ryby, drób, warzywa;
Dostępne frakcje: paniery mączne;
Oferowane opakowania: 20 kg;
Paniery mokre
Paniery breader
System panierujący, który po wysmażeniu nadaje produktom pomarańczowo złocisty kolor.
Dostępny również w innych wariantach kolorystycznych i smakowych: cebulowy, ziołowy, buraczany, pomidorowy.
Dedykowane zastosowanie: panierowanie mięsa drobiowego;
Dostępne frakcje: paniery mączne;
Oferowane opakowania: 20 kg;