Paniery bezglutenowe

Paniery bezglutenowe naturalne

Można je stosować wszędzie tam, gdzie standardowe paniery pszenne, a ich neutralny smak sprawia, że nadają się do przygotowania wielu potraw, przekąsek i deserów. Paniery naturalne to produkt uniwersalny.


 

Dedykowane zastosowanie: paniery wewnętrzne, panierowanie mięsa, warzyw, drobiu, owoców morza;
Dostępne frakcje: max. 1,0 mm;
Oferowane opakowania: 3 kg, 15 kg;
Paniery bezglutenowe

Paniery bezglutenowe kukurydziane

Piękny, żółty kolor zawdzięczają obecności karotenoidów, które naturalnie występują w kukurydzy. Te produkty można wykorzystać do różnorodnych potraw. Najlepiej jednak sprawdzą się jako panier do ryby.


 

Dedykowane zastosowanie: panierowanie ryb, warzyw, mięs drobiowych;
Dostępne frakcje: max. 3,0 mm;
Oferowane opakowania: 3 kg, 12 kg, 15 kg, big bag;
Paniery bezglutenowe

Paniery bezglutenowe ryżowe

Paniery ryżowe świetnie nadają się do panierowania zewnętrznego np. warzyw. Sprawdzą się także, jako dodatek do kotletów mielonych i pulpetów. Łatwo absorbują wodę i utrzymują wilgotność wewnątrz produktu.


 

Dedykowane zastosowanie: panierowanie warzyw, paniery wewnętrzne;
Dostępne frakcje: max. 2,0 mm;
Oferowane opakowania: 3 kg, 12 kg, 15 kg;
Paniery bezglutenowe

Paniery bezglutenowe kukurydziano-ryżowe

Połączenie właściwości panierów ryżowych oraz kukurydzianych. Świetnie sprawdzą się jako panierka do kotletów warzywnych czy  ryb. Znajdą również zastosowanie jako paniery wewnętrzne np. do pasztetów. Łatwo absorbują wodę i utrzymują wilgotność wewnątrz produktu.


 

Dedykowane zastosowanie: panierowanie ryb, paniery wewnętrzne;
Dostępne frakcje: max. 2,0 mm;
Oferowane opakowania: 3 kg, 15 kg;