Paniery bezglutenowe naturalne
Można je stosować wszędzie tam, gdzie standardowe paniery pszenne, a ich neutralny smak sprawia, że nadają się do przygotowania wielu potraw, przekąsek i deserów. Paniery naturalne to produkt uniwersalny.
Paniery bezglutenowe kukurydziane
Piękny, żółty kolor zawdzięczają obecności karotenoidów, które naturalnie występują w kukurydzy. Te produkty można wykorzystać do różnorodnych potraw. Najlepiej jednak sprawdzą się jako panier do ryby.
Paniery bezglutenowe ryżowe
Paniery ryżowe świetnie nadają się do panierowania zewnętrznego np. warzyw. Sprawdzą się także, jako dodatek do kotletów mielonych i pulpetów. Łatwo absorbują wodę i utrzymują wilgotność wewnątrz produktu.
Paniery bezglutenowe kukurydziano-ryżowe
Połączenie właściwości panierów ryżowych oraz kukurydzianych. Świetnie sprawdzą się jako panierka do kotletów warzywnych czy ryb. Znajdą również zastosowanie jako paniery wewnętrzne np. do pasztetów. Łatwo absorbują wodę i utrzymują wilgotność wewnątrz produktu.