Bułka tarta Klasyczna
Specjalnie wyselekcjowana mieszanka kilku mąk do przygotowania cienkiego i delikatnego ciasta stosowanego jako panier w typowej kuchni azjatyckiej. Tempura po wysmażeniu w głębokim oleju staje się chrupiąca i półprzezroczysta, a otoczone nią np. krewetki czy drób zachowują swoją soczystość.
Bułka tarta Chrupiąca
Bułka tarta wypiekana z pieczywa pszennego, grubomielona (frakcja ok. 3 mm, widoczna również po wysmażeniu) o wyraźnym brązowym kolorze, przeznaczona jako panierka do ryb, mięsa i warzyw. Dzięki swojej strukturze nadaje idealnej chrupkości i apetycznego wyglądu panierowanym produktom.
Bułka tarta z papryką
Rodzaj bułki tartej pszennej wzbogaconej o dodatek papryki w proszku. Panierowane mięsa, ryby uzyskują pomarańczowo-złocisty kolor. Produkt dostępny w różnych frakcjach. Idealna do panierowania produktów poddawanych mrożeniu z uwagi na zachowanie koloru produktu po wysmażeniu.
Bułka tarta z kurkumą
Wariant bułki tartej pszennej z dodatkiem kurkumy o żółtym wybarwieniu, nadający wysmażonym produktom jasnozłocisty kolor. Produkt udostępny w kilku frakcjach. Doskonały do panierowania ryb i drobiu oraz owoców morza.
Panier kukurydza i ciecierzyca
Panier kukurydziany z ciecierzycą o wyrazistej, postrzępionej strukturze i złocistym kolorze. Najczęściej stosowany jako panier do drobiu i mięsa wieprzowego typu schab. Zachowuje chrupkość przy wysmażaniu mrożonych produktów. Produkt dostępny w kilku frakcjach.